Saturday, February 14, 2009

14th Feb 2009...

Sebenarnya aku bgn pagi tadi rase xsehat sangat..rase bdn panas sgt...pas2 tetibe adik aku kate nak pgi times square..aku pon tibe2 rase cam nak pergi...pas2 aku tros telan panadol n tros siap2 nak pgi...sebenarnye aku plan smlm nak pgi sogo hari nie..nak beli sandal..xjd..xpela lenkali...

Mase jalan pergi tadi aku rase mcm nak pengsan pon ade..yela...smlm pon aku mkn tengah hari jer...angin da pnoh dlm prot..naseb baik aku naik bas metro dr umah aku straight smpai kota raya...xlarat la eden nak naik ktm pgi kl hari2 sabtu cmni..org rmai xpyh cakap la...lambat satu hal..tapi nek bas dlm stgh jam da smpai kl.ok la kan...

Ayah aku plak bler tao aku nak pgi times square..die pon sroh la aku pgi low yat...tgokkan video cam..pas2 amek la brochure2(mak aku kate amik 'sampah' aka brochure..hehe)..ehm..yela..nti aku jalan la kat time square,,lgpon adik aku pon nak lepak ngn kwn die skali..smpai2 time square kitorg tros beratur nak beli tiket wayang..tapi xtao pon nak tgok wyg ape..xplan..beratur jer..smbil beratur tggu kwn adik aku..adik aku kate kwn die nak tgok cter antu..cter ape ade..ehm...ong bak2 die da tgok..underworld 3 ade tp start pkul 4.30..nti lmbt plak nak blik...ehm..last skali kitorg beli tiket eden lake..cter die 18sg..ganas la tue kan..tapi cter tue xbest..pas2 yang berlakon pon pelakon xterkenal..kirenye nie mcm crite undead yang hampeh dlu tue la...

Demam2 pon aku leh jalan smpai times square..ahaks..hehe...actually aku tension ngn someone..xpyh la ckp sape...sbb tue aku kuatkan bdn..kuar jgak..


Sempat gak tgkap gmba..nie sbnrnye tgh xlarat neh..

Belon bentuk L.O.VE kat dlm plaza low yat

YEYE..dapat 4 aiskrim cornetto free..hehe..walls bg 100,000 aiskrim cornetto free kat times square sempena valentine..makan satu ais krim pon rase xlarat..hehe..

Apakah ini..haha..aku punya laptop hp mini yang baru..Yay..huhue..dapat free ext hard disk 160gb...ngn mouse..aku xplan pon nak beli laptop hari nie..tapi 'ter'beli plak..haha..bahaya2..murah saja...pnat aku pusing satu low yat tue kutip brochure utk ayah aku..dapat la grab satu laptop..aku ushar byk laptop mini..

i. lenovo(rm1745 utk wrna pink.tapi bler tgok warna pink die..xcantik pon..)..

ii. dell(rm2088..cantik..sleek jer..tapi mahal cik kak oi..haha)..

iii. acer(rm1499..murah..tapi aku memang xminat acer..not in my list)..

iv. fujitsu(rm1699..ok..tapi xbiase ngn fujitsu..sama spec ngn hp mini aku tapi xdpt free ext hdisk)...

v. asus(berapa ntah..xingat)..

vii. msi(xminat design die)

viii. sony vaio(rege xpyh ckp la..mahal..xberbaloi)

ix. compaq(mcm xde lagi jer compaq mini..

x. benq(murah jugak..rm1699..tapi mcm xminat jer)

PASTU pilihan aku adalah HP mini..huhuhue

0 comments:

Post a Comment

 

Search This Blog

Loading...

my favourite songs~~

My Blog List

my favourite blog list

Photobucket Powered by BannerFans.com
1MalaysiaBlogger