Saturday, December 12, 2009

Crocs warehouse sale

Sudah lame rasenye aku xpgi warehouse sale nie..last pgi last year rasenye ngn kak niza..loreal warehouse sale..actually saje2 nak tgok2..nie pon 1st time crocs wat warehouse sale..

Warehouse sale nie start 11dec smpai 13 dec..kol 10 cm2 bukak..aku mcm mls gak nak pgi..ingatkan xpyh la beratur pjg2..gerak dr umah pon dlm kol 10..smpai mines kol 10.10pg cm2..

Smpai2 jer..mase kat escalator, terjmpe abg khairil,kak nurul ngn fatihah..kak nurul da siap shopping...jmpe2 jer kak nurul da bg warning"ramai org emed...kak nurul dtg pukul 9 lg..kak nurul org ke 10"...

Ehm..aku dgr jer..aku xtao la rmai yang kak nurul ckp tue rmai cmne...last2....



Amik ko! ramai sungguh manusia..orang beratur siap ade 2 barisan pjg yang pusing2..nie aku ngn adik aku kat blkg barisan..xpe2..beratur jer...



Nie da dekat 10 minit beratur nie..mcm xgerak2 jer..kak nurul ckp tempat die kecik jer..memang kecik pon..adik aku dok membebel..knp la xwat kat tmpt yang besar mcm pesta buku cina yang br abes..ish3...



muke hepi...bru smpai...



nie orang yang beratur depan aku..tapi diorg beratur kejap jer..kat tgh jalan diorg da blah...



Da makin dekat daa..huhu..orang plak makin rmai..aii..cepat la sket..



ehm..nak dekat da..tapi kat depan nie ade u-turn plak...



wah..wah..nak dekat da..tao x..orang beratur dr kol 10 pagi smpai nak kol 1ptg bru leh msok..adek aku da la nak pgi solat jumaat..kitorg pon pilih laju2...

Tapi yang xbestnye..sume kasut crocs utk prmpn saiz 5,6,7 da abes...pnat jer beratur smpai 2 jam lebe!!

Tapi mase beratur nak byr selipar adik aku..terjmpe la kasut croc yang denim py...santa cruz..saiz 7..wrna biru..muat2 jer.ingat nak amek..tapi xminat la plak yang tue..lgpon rege die rm100 kalo dpt rm40 aku beli la jugak..lagipon time dtg memang aim nak beli croc havana tapi xnmpk pon wujud kat ctu..hehe...



nie kasut yang adik aku beli..rm120..b4 less rm189..



nie kasut crocs prima aku..dlu beli rm100...kat ronastore..xpe..kat ronastore po murah jgak..crocs ori tao..sbnrnye aku byk jgak jmpe blog yang jual crocs murah2..tapi xtao la ori ke x..org yang jual tue for sure la ckp ori kan...

k la...penat da..da la beratu panjang..sbnrnye nak survey2 jer..tapi kuat tol smgt..nak survey2 pon beratur panjang2..esok last day..tgh pk nak pgi ke x..tapi lebe kuat rase xpgi kot..kalo pgi kne dtg kol 9..tgok la..mata larat x nak bgn kol 8...huhu...assalamualaikum...

0 comments:

Post a Comment

 

Search This Blog

Loading...

my favourite songs~~

My Blog List

my favourite blog list

Photobucket Powered by BannerFans.com
1MalaysiaBlogger