Tuesday, November 17, 2009

blogshopping

I love to shop...hehe..mang aku suke shopping tapi kadang2 smpai terlebeh beli pas2 kne ikot prot..tapi xde la ikat sgt..hehe..



Cantik kan beg nie..ingat nak rembat tapi out of stock...melepas..lagipon mase nak order, beg nie ade special offer...aku slalu shopping beg kat blog nie...http://princessvictoriastylo.blogspot.com/..banyak pilihan barang..beg baby phat..beg kvz..beg guess..jam bbphat..sume beli kat blog nie..banyak la pilihan utk you all...seller die baik dan sangat dedicated..

Blogshopping nie senang...pilih jer brg mao..pas2 cakap ngn tuan py blog..if item still available bole book n then nak wat pembayaran gne la cimbclicks ker..maybank2u ker..online jer..pas2 tggu la kat umah..pas2 barang smpai..

tapi make sure dlm akaun tue ade duit la..pas2 nak transfer ape..gne credit card ok gak..tapi aku xgne la credit card nie..my dad pon da bising coz sbb slalu jer ade van pos laju yang hon2 kat luar umah sbb anta brg..hehe..naseb baik la mydad and mymum slalu ade umah kan..hehe..

banyak jgak blog yang aku suke shopping..blog an:http://an-wardrobe.blogspot.com/..blog ronasofia: http://ronasofia.com/blog1.php..banyak la..paling slalu aku beli online shawl...sbb kat blog banyak shawl yang custom made..kalo kat kdai xbyk pilihan lagipon same ngn orang...

tibe2 hr nie rajin plak nak update blog..maybe sbb boring sgt kot kat lab..hehe..

0 comments:

Post a Comment

 

Search This Blog

Loading...

my favourite songs~~

My Blog List

my favourite blog list

Photobucket Powered by BannerFans.com
1MalaysiaBlogger